banner

We love to create unique, successfull templates for your websites

countdown Timer Expired

Days
Hours
Minutes
Seconds
Učvršćujući se zbog toga što Djed Mraz razgovara sa svojom djecom?

Učvršćujući se zbog toga što Djed Mraz razgovara sa svojom djecom?

Dno crta: Dosta sila u našoj kulturi zavjeri se protiv zdravih toaletnih ponašanja koja čak i djeca koja se bave sportom i vole špinat mogu završiti kronično začepljena.

Neki imaju relativno blage simptome, poput trajnog bola u želucu ili svrbež. Ali drugi završavaju tako punu stolicu koja se razvijaju enuresis (praćenje ili vlaženje dana), jer se očvrsnuta masa kuka u rektumu pritiska i pogoršava mjehur. Ostala djeca razvijaju enkoprizu (nesreće s poop -om), jer rektum godinama proteže se tonom i osjećajem; Poop samo odustaje, a da ta djeca uopće ne primjećuju.

Roditelji se voze, a njihova djeca, orasi koji traže prehrambena rješenja za ove probleme. Oni pretražuju na pogrešnom mjestu! Čak i kada uklanjanje mlijeka pomaže, kao i kod neke djece, taj korak sam rijetko preokreće simptome.

Zašto djeca sa zvjezdanim dijetama još uvijek mogu postati zatvorena

Kliknite za tweet

dvo- Dio planira riješiti zatvor u djeci

Ako vaše dijete dobro jede i još uvijek pokazuje znakove zatvor, preporučujem dvodijelnu strategiju: 1.) Čišćenje djetetovog rektuma s laksativima, suppotirijama i/ili Kremeni i 2.) Usavršavajući zdrave navike poopinga.

Da, shvaćam da "laksativi" zvuče neprirodno, kao da medicinariziram problem koji se može riješiti sokom od kelja i obrezivanja. Ali ti lijekovi ne trebaju uključivati kemikalije (ima puno alternativa miralaxu). Osim toga, nema ništa "prirodno" u nošenju trbuha.

Kritično je agresivno liječiti zatvor. Ostavljeno podcijenjeno, zatvor može mučiti djecu tijekom djetinjstva i šire. Mnogo mojih bolesnika koji se bave posteljinom su Tweens i tinejdžeri.

Većina mojih pacijenata je zatvorena godinama. Mnogi od njih piju svakodnevno - čak i dva ili tri puta dnevno - ali nikad se ne praze u potpunosti. Svježa, mekana kuka samo se ojača oko otvrdnute mase koja proteže rektum i pogoršava mjehur.

Sav kelj na svijetu neće ukloniti tu očvrsnu masu stolice.

Što će?

Možda će vam se svidjeti: 7 mitova o djeci i zatvor

for For Djeca koja boluju trbuh, ali ne i dnevne ili noćne nesreće, preporučujem dnevni osmotski laksativ, bilo da se radi o magnezijevom citratu, miralaxu, laktulozi (laksativu na recept), mlijeku magnezije ili tabletama za žvakanje. Ništa od toga se ne formira navike; Jednostavno uvlače vodu u debelo crijevo, omekšavajući stolicu i čineći kajanje manje bolnim. Kad djeca shvate da se više ne boli, veća je vjerojatnost da će to raditi pravovremeno.

Za ovu djecu su korisni glicerin suppozitori, čvrste ili tekuće, kao i klistir.

Djeca koja imaju značajnije simptome, poput dnevnih ili noćnih nesreća, trebaju daleko agresivniji režim. Ona koju preporučujem, na temelju istraživanja i mog desetljeća iskustva, je modificirani O'Regan protokol, aka. M.O.P., kombinacija svakodnevnih klistira i laksativa.

(opisujem režim u knjizi M.O.P. i, detaljnije, u mom internetskom tečaju, zaustavite se zauvijek s M.O.P. Režim, predajte joj naš besplatni paket za preuzimanje, liječnički vodič za M.O.P., koji pruža dokaze za njegovu sigurnost i učinkovitost.)

Za teško zatvorenu djecu, bili biste šokirani koliko je teško očistiti očistiti tvrda, hrskava stolica na koju je utjecao u rektumu. Čak i s Daily Exenom, jedna mama u mojoj grupi za podršku objavila je: „Osjećam se kao da se odlažem u cementni blok s vrtnim crijevom!“

Ali rješavanje kronične zatvor u djece nije samo čišćenje samo u čišćenju iz rektuma; Da bi se spriječile relapse, ključno je naučiti svoje dijete zdravim navikama. Čak i mala djeca mogu shvatiti što se događa u njima kada zanemaruju signal za kaku, a mogu razlikovati zapisnike i mrlje!

Evo kako pomoći svom djetetu da najviše - doslovno - iz svakog pokušaja pika . Uputite svoje dijete da:

isprobajte pirking svaki dan nakon doručka i večere. Poriv za poom jača je nakon zaetiranja, posebno ujutro.Sit punih 5 minuta, s knjigom ili videozapisom. Djeca imaju tendenciju da iskaču WC i najavljuju: "Ne moram ići!" Postavite tajmer tako da vaše dijete nauči koliko je dugo 5 minuta. Moja knjiga Jane i divovska kuka pojačava važnost sjedenja. Ovaj položaj daje vašem djetetu korist od gravitacije i proteže trbušnu šupljinu, omogućujući debelom crijevu više prostora da pumpa stolicu u rektum za pražnjenje.Sit s nogama čvrsto zasađenim na visokom stolicu. To stavlja djetetovo tijelo u položaj čučnjeva, način na koji su ljudi dizajnirani tako da se pokucaju!

Ne mogu dovoljno naglasiti koliko duboko ugrađena navika držanja postaje kod djece. Ako vaše dijete jede relativno dobro i još uvijek pokazuje znakove zatvora, usredotočio bih se na preokret navike, a ne na uklanjanje grupa hrane ili prisiljavanje na "čistiju" prehranu.

dr. Hodgeov tečaj "Prestanite zauvijek sa M.O.P." Poučava roditelje da s povjerenjem implementiraju modificirani O'Regan protokol, kroz niz videozapisa, pisanih predavanja, korisnih grafikona i vodiča i potpornih znanstvenih studija. Bonus sadržaj uključuje tri djece: Bed -thing i nesreće nisu vi krivi, Jane i divovska kaka, te knjiga o aktivnostima dr. Poopera i kalendar poop -a za djecu. Pregledajte kurikulum i pogledajte videozapis za pregled. Čitatelji Real Mom Nutrition -a mogu dobiti 15% popusta na sniženu cijenu koristeći Code RealMom do 10. ožujka.

Steve Hodges je izvanredni profesor pedijatrijske urologije na Medicinskom fakultetu Sveučilišta Wake Forest i instruktor internetskog tečaja Zaustavite se zauvijek s M.O.P. Njegove knjige, napisane sa Suzanne Schlosberg, uključuju Jane i divovsku kuku, posteljinu i nesreće nisu kriva, a knjiga o aktivnostima dr. Poopera i kalendar kalendara za djecu. Njegova web stranica je BedweltaanDaccidents.

Ova stranica sadrži Amazonove pridružene veze. Ako kupite proizvod putem ovih veza, vaš će trošak biti isti, ali dobit ću malu proviziju koja će vam pomoći s operativnim troškovima ovog bloga. Zahvaljujemo na podršci!

kao član Wellness odbora PTA -e u školi mog sina, pomažem u planiranju programiranja i događaja koji potiču djecu da jedu zdravije i kreću se više. Ovo je posljednje u nizu postova koji ističu wellness aktivnosti u našoj školi (pročitajte "programi koji rock" 1. i 2. dio). Nadam se da ćete dobiti ideje i inspiraciju iz ovih programa. Nadam se da ćete u odjeljku s komentarima podijeliti informacije o programima vaše škole, tako da svi možemo biti nadahnuti!

Wellness Field Trip

Prošlog proljeća, Wellness Odbor je organizirao Terenski izlet za drugorazredne razrednike. Izabrali smo obližnju javnu tržište na pješačkoj udaljenosti. Kretanje pješice umjesto autobusa bila je sjajna vježba (i uštedjela nam je puno novca). Obišli smo tržište i razgovarali o vrstama hrane koje smo vidjeli. Tada je odgajatelj iz neprofitne organizacije lokalne stvari proveo studente kroz jedan od štandova svježe hrane, govoreći o različitim vrstama voća, povrća, suhog graha, cjelovitih žitarica i orašastih plodova-i zašto su dobri za tijelo. Zatim smo otišli gore do kuhinjskog prostora na tržištu, gdje su djeca pomogla pripremiti ručak hummusa i povrća sendviča.

grickalice na terenu

Kao i mnoge škole, naša škola ima godišnje polje godišnje polje Dan za studente, kada je veliki dio dana posvećen sportu i igrama. Djeca to vole. Iako se popsicles i snježna konači obično poslužuju na terenu, prošle godine PTA je pitao može li Wellness odbor pružiti nešto hranjivo.

pa smo se pojavili s 20 lubenica, a roditelja ih izrezala i izdvojili van i ukinuli kriške djeci. Gotovo svaki student uzeo je komad i uživao u njemu (a nije bilo uznemirenosti zbog nedostatka popsiclesa).

Bila je to jednostavna ideja, koštala je manje od 100 dolara i zahtijevala je samo nekoliko volontera. Ali djeci je poslao sjajnu poruku: Igranje i pomicanje tijela je važno - i tako ga potiče na zdrav način.

Što možete

ako vaša škola ima Neku vrstu prostaline doziranje saznati odbora ili grupe vezanog za zdravlje i wellness pridružite se. Saznajte što rade i donesite svoje vlastite ideje.

Ako ih nemaju, razgovarajte s ravnateljem vaše škole o pokretanju. Naš odbor je dio školskog PTA -e, što nam daje veliku podršku, pristup volonterima i proračun.

Za više ideja, pročitajte odbor za školsko zdravlje i wellness: 6 jednostavnih koraka od Jamieja Olivera Web stranica revolucije hrane.

Za više resursa provjerite:

Akcija za zdravu djecu: Ova neprofitna organizacija pomaže školama širom zemlje pružanjem alata, resursa i programa kako bi djeca jela zdraviju Hrana i aktivna.

Rudd 'Roots Roditelji: Web stranica koju je stvorio Yale Rudd Centar za politiku hrane i pretilost, podržava zagovornike roditelja u poboljšanju školske hrane i razvoju wellness politike.

Da biste se educirali o školskoj hrani, ladica za ručak je obavezni blog. Također mi se sviđaju New-ish Blog School Bites, koju je napisala mama koja radi na donošenju zdravije hrane u osnovnu školu svog sina. Naći ćete i tonu resursa, poput zdravih popisa grickalica i ideja za prikupljanje sredstava bez hrane, na Spoonfedu.

Ima li vaša škola odbor za wellness? Razmišljate o pokretanju jednog? Molim vas podijelite!

Jako sam sretan što radim s divljim borovnicima, koji je sponzorirao današnji post.

Jeste li već ljubitelj mojih čokoladnih šalica od zobene kaše od kikirikija? Oni su najpopularniji recept na ovom blogu - i čuo sam od više od jednog od vas da ih svaki tjedan napravite hrpu! Potpuno shvaćam: zadovoljavaju se, ne previše slatki i savršeni za doručak, zalogaje i kutije za ručak.

Evo novog zaokreta na voljenoj šalici od zobenih pahuljica: divlja borovnica i bijela čokolada.

Znam da bijela čokolada polarizira. Znam da to nije ni tehnički čokolada. Bijela čokoladna zalogaja završila je u ovom receptu na totalnoj ćudljivosti, nakon što sam primijetio torbu u svom ormaru za pečenje, ostatak od praznog recepta koji sam napravio. Odlučio sam ih baciti unutra i vidjeti što se dogodilo.

Dobre stvari su se dogodile! Bijeli zalogaji su ih uzeli od dobrog do velikog. I moja djeca su ih privukla. 12-godišnji gost u našoj kući pojeo je dva zaredom i naletio na trećinu.

Ako još niste probali divlje borovnice, trebali biste. Oni su u odjeljku za zamrzavanje, tik do drugog smrznutog voća. Njihova manja veličina savršena je za ove šalice od zobene pahuljice jer u svakom zalogaju dobivate više bobice i okusa. (Oni također imaju dvostruko veće od vlakana i antioksidanata koje rade redovne borovnice.)

Ove šalice za zobene pahuljice također su bez glutena u slučaju da vam je važna.

Spremni za izradu serije? Nabavite recept za šalice zobenih pahuljica divlje borovnice i bijele čokolade.

Šalice zobene pahuljice bez glutena bez glutena

Kliknite za tweet

Fotografiranje moje hrane (i hrane moje djece ) čini mi se neugodnim. Znam da je puno vas uživalo u mojoj seriji onoga što smo jeli u srijedu, ali evo zašto sam ih prestao raditi.

život je prekratak da bih se brinuo o vrhu muffina. Stoga se riješite tih previše uvisnih traperica na gornjoj polici vašeg ormara. Jesam!

nada se da će moja djeca naučiti kuhati. Moj san da odgajam muškarce koji mogu kuhati može se nakon svega ostvariti.

Ulijevanje čokoladnog mlijeka u ladice za kocke lede je izmjenjivač igara. Mogu zahvaliti svom sedmom razredu na ovoj sjajnoj ideji.

Zapravo imam tijelo bikinija. I pogodi što? I ti!

Zaslužujem da napravim obrok koji samo ja volim. I jedite neke od svježih malina koje sam štedio za djecu.

Moja djeca ne dobivaju dovoljno povrća svaki dan. OUCH. Ozbiljan poziv za buđenje.

Pekao sam kolačiće na pogrešan način. Stavljanje ovih trikova na svoje mjesto donijelo je sve razlike.

Postoji razlog zašto su te blagajne na Aldiju tako brzo. Kao Aldi Superfan, ne mogu vjerovati da ovaj donedavno nisam znao.

Ova metoda za zamrzavanje ostatke paste od rajčice = genij. Nema više izgubljenih polu-punih limenki koje postaju plijesni u hladnjaku!

Ovaj prilično uobičajeni sastojak hrane daje mi plin. Oprostite na TMI. Ali možda će vam i ovo pomoći.

moguće je osloboditi se od okova pakiranja ručka. Pridružite mi se!

mojoj djeci se može vjerovati čitavim tanjurima kolačića. Čak i moj 8-godišnji šećerni fiend.

Ponekad ovo radim u redu. Jedan od najboljih trenutaka u mojoj godini.

Pripremajte se zbog toga što Djed Mraz razgovaraju sa svojom djecom? Evo kako smo prenijeli vijest mom sinu - i iznenađujući i divan način na koji je odgovorio.

To je bio trenutak koji sam se bojao. Prije dvije godine, moj stariji sin došao nam je jednu noć s pola grina i tiho upitao: "Je li Djed Mraz stvaran?"

Zakonjao bih se za ovo.

Znao sam da dolazi. Gotovo je cijeli put visio kroz osnovnu školu (blagoslovljeno, njegova su banda prijatelja u školi bila i čvrsti vjernici.) Ali moj je sin ljubitelj znanosti. Želi znati sitnice kako stvari funkcioniraju. Znao sam da je za njega takva fantazija i magija imali datum isteka.

Također sam znao da je on izvan odgovora zaliha "Naravno da je!" ili "Što mislite?". Pogled u njegovim očima znao sam da želi da mu ga damo ravno. Tako sam bio spreman. Nisam htio da tuguje. Nisam htio da se rasplakao.

i nije plakao. Ali jesam.

Evo što sam rekao

Iznenadila me je nabreklo emocija, boli u prsima koja je obilježila još jedan nestajući komad djetinjstva. Njuškajući, započeo sam u govoru.

Rekao sam mu da je Djed Mraz zapravo u svima nama, da je Djed Mraz pravi Duh Božića, da je Djed Mraz bio davanje drugima i čineći da se drugi osjećaju posebno.

Moj suprug i ja smo mu rekli koliko smo sretni što bi se sada mogao pridružiti i da je i Djed Mraz.

široko se nasmiješio i zagrlio. I na sreću, tajnu je čuvao na sigurnom.

ono što je rekao da mi je provalio um

neki dan, bili smo samo nas dvoje nakon škole. Izvan plave, rekao mi je ovo: "Jako mi se svidio način na koji smo mi i tata rekli o Djedu Mrazu. Tako ću i jednog dana reći svojoj djeci. "

Kao i svaki drugi roditelj živ, nikad nisam siguran da li kažem prave stvari. Dakle, lijepo je znati da, s vremena na vrijeme, radim.

Planirao sam puno zabava u osnovnoj školi, a moja mantra je uvijek: lako lako. Mislim da djeci nije potrebno puno maštovitosti da bi se dobro proveli. Jednostavno su uzbuđeni zbog zabave u svojoj učionici! Mlada djeca su u školi otkucana ružičasto s gotovo bilo čim neobičnim, pa zašto cijelu noć ostati budni stvarajući složenu hranu, zanatske projekte i ukrase?

Prošle godine organizirao sam zabavu za Valentinovo prvog razreda svog sina , a učitelj je predložio da djeca izrađuju skulpture grožđa iz čačkalica i crvenog grožđa (u skladu s prazničnim bojama).

Da budem iskren, nisam bio siguran da bi ova aktivnost bila zabavna za djecu . Ali očito ne znam ništa. Budući da su skulpture grožđa bili apsolutni hit stranke!

Volim da ova aktivnost ispunjava moj lagan zahtjev za jednostavne zahtjeve za klasne zabave. I volim da je također zdravo: djeca mogu grickati grožđe dok grade i jedu gotov proizvod.

Za više ideja o zabavi u razredu, uključujući aktivne igre i zdravu hranu, pročitajte 3 zdrave poteze za sretan Valentinovo .

Contents